Pa & Ma dag

Tijdens de Pa & Ma dag willen we u laten kennismaken met ’s-Hertogenbosch en het studentenleven van uw zoon(s) en/of dochter(s). We hebben voor u een online programma samengesteld waardoor u ‘s-Hertogenbosch kunt leren kennen. De kosten voor deze dag zullen €10,00 bedragen. Hierbij ontvangt u een box voor twee personen met een lunchpakket en een leuke verassing. 

De Pa & Ma dag van het jaar 2021 zal worden gehouden op 17 april 2021 en inschrijven kan via onderstaand formulier. Na het inschrijven ontvangt u binnen 2 werkdagen een mail met onze bankrekeninggegevens. Hier kunt u de inschrijfkosten (€10,00) naar overmaken. 

 

  Foto’s

  Bekijk hier de foto’s van de voorgaande pa & ma dagen!

  Leden

  bekijk hier wie er lid zijn

  Impressie

  Bekijk hier de foto's

  Vraag of opmerking?

  Neem contact op

  Novieten

  Elk jaar organiseert Damesdispuut Hupitéhda drie borrels, waar je als eerstejaars lid van k.s.v. Gremio Unio voor uitgenodigd kunt worden. Tijdens deze borrelavonden kunnen de dames van Hupitéhda jou beter leren kennen maar jij ook hen. Als tijdens deze borrelavonden en tijdens de soosavonden een klik ontstaat tussen jou en de dames van Hupitéhda en wij gaan potentie in jou zien dan kun je uitgenodigd worden voor het novietenschap. Het novietenschap is onze benaming voor de aspirantenperiode bij Damesdispuut Hupitéhda. Tijdens deze periode wordt er aan de hand van verschillende activiteiten en opdrachten gekeken of jij geschikt bent om bij ons dispuut te mogen. Wanneer de novietenperiode volledig doorstaan is mag je jezelf een TOP-vrouw noemen en mag je de rest van je leven met trots een blauwe polo dragen.

  Onze novieten van het jaar 2020-2021.

  Borrels:

  Donderdag:
  Cafe Plaats Royaal

  Overige dagen:
  Sociëteit ’t Swijnshooft