Activiteiten

Pa & Ma dag

Tijdens de Pa & Ma dag willen we u laten kennismaken met ’s-Hertogenbosch en het studentenleven van uw zoon(s) en/of dochter(s). We hebben voor u een programma samengesteld waardoor u ‘s-Hertogenbosch kunt leren kennen.

Carnaval

Ieder jaar staat ’s Hertogenbosch in het teken van Oeteldonks carnaval. Wij zien ons graat als echte Oeteldonkers en doen daarom ieder jaar enthousiast mee. Zo lopen wij ieder jaar met onze eigen mooie creaties mee in de optocht van Oeteldonk.

Weekenden

Ieder jaar worden er meerdere weekenden georganiseerd waarin we er met zijn allen een TOP-weekend van maken. Soms wordt er geslapen in een studentenhuis, maar er wordt ook wel eens gekozen om een naar een locatie te gaan buiten Den Bosch.

Open Podium

Sinds jaar en dag wordt door de dames van Hupitéhda een Open Podium georganiseerd. Dit open podium vindt uiteraard plaats in sociëteit ’t Swijnshooft.

Leden

bekijk hier wie er lid zijn

Impressie

Bekijk hier de foto's

Vraag of opmerking?

Neem contact op

Novieten

Elk jaar organiseert Damesdispuut Hupitéhda drie borrels, waar je als eerstejaars lid van k.s.v. Gremio Unio voor uitgenodigd kunt worden. Tijdens deze borrelavonden kunnen de dames van Hupitéhda jou beter leren kennen maar jij ook hen. Als tijdens deze borrelavonden en tijdens de soosavonden een klik ontstaat tussen jou en de dames van Hupitéhda en wij gaan potentie in jou zien dan kun je uitgenodigd worden voor het novietenschap. Het novietenschap is onze benaming voor de aspirantenperiode bij Damesdispuut Hupitéhda. Tijdens deze periode wordt er aan de hand van verschillende activiteiten en opdrachten gekeken of jij geschikt bent om bij ons dispuut te mogen. Wanneer de novietenperiode volledig doorstaan is mag je jezelf een TOP-vrouw noemen en mag je de rest van je leven met trots een blauwe polo dragen.

Onze novieten van het jaar 2020-2021.

Borrels:

Donderdag:
Cafe Plaats Royaal

Overige dagen:
Sociëteit ’t Swijnshooft